КЛИЕНЬI О НАС

 • Моето име е Дмитрий Даниленко. Живея в Казахстан. Така се случи, че се срещнахме Велика Лефтерова - мениджър продажби в компанията абсолютно случайно. Благодарение на тази среща, както и високият й професионализъм, придобихме апартамент в комплекс в Слънчев бряг, въпреки че въобще нямахме план да купуваме имот. Днес нашите апартаменти са готови и аз искам да изразя дълбоката си благодарност към Велика Лефтерова, което се доказа, като квалифициран и знаещ мениджър-продажби, за високия й професионализъм и отговорност, и точността в изпълнение на своите задължения и отзивчиво отношение към нас като клиенти. И лично от себе си, бих помолил, според дадените Ви правомощия да възнаградите този си служител. А лично на Вас и на цялата Ви строителна пожелавам просперитет и успех във всички начинания и всичко най-добро. И, разбира се, очаквайте нови клиенти - ние ги агитираме да си купят имот в България, само чрез Вашата компания.

  Дмитрий Даниленко
  Дмитрий Даниленко Казахстан
 • Ние сме двойка от Германия. Казваме се Борис и Людмила. Вече 3 години имаме имот в Слънчев бряг . Т.е. – ние сме собственици. И това е благодарение на един човек, който при избора на апартамент конкретно ни помогна! И това момиче се казва - Велика Лефтерова! И не само при избора на апартамент, всякакви житейски въпроси, ремонт на автомобили, обмяна на валута, лекар, документи. Където и към когото да се обърнем. Въпроси не касаещи преките й отговорности, също се старае да разясни в силата на възможностите си. В крайна сметка: Велика е човек  на мястото и дори повече. Съветваме да се обърнете към нея.

  Людмила Марбах и Борис Муравев
  Людмила Марбах и Борис Муравев Германия
 • Оказва се, че да си купиш апартамент в България бързо и изгодно, е много лесно! Просто  не трябва да го правиш сам, а да се обърнеш към добър агент. Обърнах се към Велика Лефтерова - мениджър продажби на недвижими имоти в България и никога не съжалих за това. Имаше и страхове, и опасения и непонятие с какво да започна. Погледнах сам няколко апартамента и стигнах до заключението, че покупката на апартамент е твърде сериозно нещо, за да се пестят пари от агенция. Цените на апартаментите се отличаваха много, но Велика намери вариант, който ми даде. И между другото, не е толкова скъпо, колкото изглежда. Платихме за търсене, одобрение от банката, съпровождение, и нито един проблем не ни засегна. С Велика е много удобно да се работи. Тя е винаги в контакт, дава съвети, посрещала ни е и ни е изпращала до летището, помогна ни с билетите, настаняването, запозна ни със страната. Посъветва ни как най-добре да оформим временно пребиваване в България.
  Още веднъж благодаря искрено и нисък поклон от мен към Велика Лефтерова.

   Тагир Ганиев Абдуллович
  Тагир Ганиев Абдуллович
 •  Велика Лефтерова е професионална, дружелюбна, търпелива, има страхотни комуникативни умения и винаги има усмивка на лицето си. Аз силно препоръчвам Велика, в качеството си на агент. Очаквам с нетърпение да се правя бизнес с нея отново. Благодаря много за Вашия упорит труд. Бих искала всички мениджъри по продажба да са толкова красиви и ефективни, както тя . Желая й всичко най-добро в кариерата й.

  Лидия Волкова Великобритания
 • Моят опит в търсене на хубаво място за отдих в България по интернет не беше много успешен, тъй като сайтовете на всяка компания, естествено, хвали предлаганите от тях хотели и побережия, но при опит да се свържа с тях и да им задам конкретни въпроси, аз не винаги получавах пълни отговори. По съвет на мои приятели, които отдавна вече имаха силно приятелство и бизнес отношения в България, аз се обърнах към Велика Лефтерова и нито веднъж не съжалих.Пълнота в отговорите, срочност в предоставянето на необходимата информация над всякакви похвали! Да намерим такъв професионалист в работа, от отдих, купуване на недвижими имоти до потребителски въпроси, свързани с настаняване и пътуване в България – е истинско откритие за нас. Благодарим й много !

  Олга Казанска
  Олга Казанска Германия